Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Kunderservice: Tlf. 26 810 910
Anatolian JC Series Jazz Collection 20" Chocolate Move RideAnatolian JC Series Jazz Collection 20" Chocolate Move RideAnatolian JC Series Jazz Collection 20" Chocolate Move RideAnatolian JC Series Jazz Collection 20" Chocolate Move Ride

Anatolian JC 20" Chocolate Ride

Varenr. JC CMRDE 20
DKK 2.295,00

Denne model fra Anatolian er lidt af et vidunder. Bækkenet er nemlig ikke drejet, men kun hamret. Alligevel er det lykkedes bækkensmedene fra Anatolian, at lave dette bækken så tyndt, at du kan bøje det med de bare næver! (…hvorefter det selv retter sig ud igen forstås). Bare lige for at sige: De ved, hvad de har med at gøre.

Modellen er fra JC Serien. Nærmere bestemt et Chocolate Move Ride på 20 tommer. Og nok det mest populære bækken i hele JC serien, for at det ikke skal være løgn. Et bækken der altid får et "woow" frem på folks læber, første gang de hører det.

Bækkenet her har en relativt kort efterklang. Bækkenets grundklang er tør og lækker, og bækkenet artikulerer rigtig godt.

Bækkenet spiller ikke super kraftigt, men har rigtig mange dejlige klangfarver at byde på.

Her er et bækken der er inspirerende at spille på, hvis man bevæger sig i de mere "farveladeagtige" genrer. Det lyder egentlig bare fedt, og fortjener et lyt!

Serie: JC Series
Model: Ride
Størrelse: 20"
Stand: Fabriksny
Serienummer: A57791
Vægt: 1762 gram
Profilhøjde: 35,5 mm.

Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom