Ear Pad Kids - Bedste ørepropper til børn
Ear Pad Kids - Ørepropper til børn hvor der medfølger gratis snor så ørepropperne ikke bliver væk fra hinanden. Ear Pad Kids - Ørepropper til børn med silikone puder

Ear Pad ørepropper til børn

Varenummer: EAR KID

Pris: 249,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage


Produktbeskrivelse

Ørepropper til børn er selvsagt mindst ligeså vigtige, som ørepropper til voksne. Og hvorfor ikke give dine børn et sæt ørepropper, der er ligeså gode som de voksnes?

Markedets bedste ørepropper til børn kommer fra franske EarSonics og hedder Ear Pad KIDS.

Denne øreprop til børn, adskiller sig udelukkende fra voksenmodellen ved at have en mindre indsats til øret. Resten af øreproppen er den samme, inkl. det meget vellydende filter, som man også finder i EAR PAD modellen.

HVORFOR ER EAR PAD BEDST?

Et sæt ørepropper er bygget op omkring et filter der har til formål, at reducere den lyd der går igennem det. Men denne process er ikke helt så ligetil, hvis det der kommer ud på den anden side af filteret også skal lyde godt.

Og netop Ear Pad har et ægte akustisk filter indbygget. Dette filter giver Ear Pad et meget stort lydmæssigt forspring, da de leverer en super detaljeret og lækker lydgengivelse - uden at gå på kompromis med beskyttelsen. Faktisk er filteret i Ear Pad så godt, at det også bruges i visse formstøbte ørepropper.
Se også disse varer…

Personer der købte denne købte også: