Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Kunderservice: Tlf. 26 810 910
Anatolian Diamond 20" Crash - CymbalONEAnatolian Diamond 20" Crash - CymbalONEAnatolian Diamond 20" Crash - CymbalONEAnatolian Diamond 20" Crash - CymbalONEAnatolian Diamond 20" Crash - CymbalONEAnatolian Diamond 20" Crash - CymbalONE

Anatolian Diamond 20" Crash

Varenr. DTS CRH 20
DKK 2.350,00

Med Anatolians Diamond-serie får du nogle ret unikke bækkener. Der er faktisk ikke rigtig andre bækkener derude, der lyder som Diamondserien.

Men hvad kendetegner Diamond?

Jo … klangen er stor, den er klar og den er finkornet på en finurlig måde. Bækkenerne har en særlig måde at crashe på, som kun Diamond gør. Der er en klarhed i klangen og tonen, og så har bækkenerne noget lækkert lyst kørende for sig, som nogle gange kan lede tankerne lidt hen imod elektronisk musik.

Med sine 20" er dette crash det største i Diamond-serien, og netop dette eksemplar har en særlig dyb tone og klang. Det er et crashbækken der er fantastisk til "det store et-slag". 

Bækkenet fungerer også rigtig fint som (light) ride, med et særligt godt stikanslag, og mulighed for at ride uden at bækkenet "stikker helt af" med det samme (her set i betragtning af bækkenets ringe tykkelse).

Så det du kigger på her er et stort lækkert crash, med en unik klang og med mulighed for at blive brugt som ride.

Det skal til slut bemærkes at bækkenet - til trods for dets fine ride-egenskaber - på ingen måde føles tykt eller tungt at få til at crashe.

Serie: Diamond
Model: Crash
Størrelse: 20"
Stand: Fabriksny
Serienummer: A06324
Vægt: 1836 gram
Profilhøjde: 38,8 mm.

Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom