Om CymbalOne

CymbalONE

Ikke to bækkener er ens. Heller ikke to ens modeller. Og netop derfor kan det være så problematisk at købe bækkener på nettet.

Det vil sige var problematisk, for med CymbalOne får du mulighed for at se og høre dit bækken før køb - modsat almindelige webshops.

Dette kan lade sig gøre fordi at alle bækkenerne er filmet hver især. Hvert bækken har simpelthen sin egen unikke video! Så i samme øjeblik et bækken bliver solgt, da forsvinder det også fra hjemmesiden.

Det er også derfor, at du sommetider kan finde flere varekort på samme model bækken. Er der to af den samme model, så er der også to varekort, to videoer osv.

Det er - med andre ord - præcist dét bækken du ser på videoen, du køber - ikke et tilsvarende fra lageret.

 

"Det er - med andre ord - præcist dét bækken du ser på videoen, du køber - ikke et tilsvarende fra lageret…"

 

Om indspilningerne

Jeg bestræber mig på at gøre alle optagelserne så ens og naturligt lydende som muligt. Optagelserne er ikke processeret med EQ eller kompressorer, så lyden du hører går så at sige "rent igennem" optageudstyret. 

Alle videoklip er indspillet med et sæt stormembran-mikrofoner som overhead, samt en supplerende stortrommemikronfon. Det er alt.

Jeg tør derfor godt love, at du kan regne med det du hører - det er også det jeg får at vide fra tidligere købere her på CymbalOne.

"Bækkenet blev testet ved ankomst, og virkeligheden svarede fuldstændigt til mine forventninger! Genialt koncept med CymbalONE, og konceptet holder! At der ud over dette var hurtig service er endnu et plus!" Kilde: Trustpilot

Men jeg anbefaler at du bruger et sæt kvalitets-hovedtelefoner (gerne et sæt du kender lyden af) når du lytter til bækkenerne. Det giver dig det bedste indtryk af dem. Og jo flere du hører, jo bedre vl dit sammenligningsgrundlag blive, og jo mere tryg vil du føle dig ved optagelserne.

Se denne korte CymbalOne introduktion på video…

Du kan læse en kundes erfaring med lydklip versus virkeligheden her.

Vind et rabatbevis på 500 kr.

Og få besked når der kommer nye bækkener i shoppen…

Et godt tip er at skrive sig op på nyhedsbrevet herunder, med navn og email-adresse. Så får du besked direkte når der er nye bækkener der lander på CymbalOne, ligesom du automatisk deltager i lodtrækningen om et rabatbevis på 500 kr.
Bemærk: Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved et enkelt tryk.Kontakt
CymbalOne / gKompagny
v/Gunnar Birk Kristiansen
Genforeningspladsen 20, 2.tv.
2400 København NV

CVR DK28945930
Telefon: +45 26 810 910
Email: mail@CymbalOne.dk