Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Hør dit bækken før køb Support:: Tlf. 26 810 910

Om CymbalOne

CymbalONE

Ikke to bækkener er ens. Heller ikke to ens modeller.

Netop derfor kan det være svært at købe bækkener på nettet.

Det vil sige var svært, for med CymbalOne får du mulighed for at se og høre dit bækken før køb - modsat almindelige webshops.

Dette kan lade sig gøre fordi at alle bækkenerne er filmet hver især. Hvert bækken har simpelthen sin egen unikke video! Så i samme øjeblik et bækken bliver solgt, da forsvinder det også fra hjemmesiden.

Det er også derfor, at du sommetider kan finde flere varekort på samme model bækken. Er der to af den samme model, så er der også to varekort, to videoer osv.

Det er - med andre ord - præcist dét bækken du ser på videoen, du køber - ikke et tilsvarende fra lageret.

"Det er præcist dét bækken du ser på videoen, du køber - ikke et tilsvarende fra lageret…"

Om indspilningerne

Jeg bestræber mig på at gøre alle optagelserne så ens og naturligt lydende som muligt. Optagelserne er ikke processeret med EQ eller kompressorer, så lyden du hører går så at sige "rent igennem" optageudstyret. 

Alle videoklip er indspillet med et sæt stormembran-mikrofoner som overhead, samt en supplerende stortrommemikronfon. Det er alt.

Jeg tør derfor godt love, at du kan regne med det du hører - det er også det jeg får at vide fra tidligere købere her på CymbalOne.

"Bækkenet blev testet ved ankomst, og virkeligheden svarede fuldstændigt til mine forventninger! Genialt koncept med CymbalONE, og konceptet holder! At der ud over dette var hurtig service er endnu et plus!" Kilde: Trustpilot

Eller denne her…

"Det er mit andet køb på cymbalone og det fungerer bare. Jeg er ellers af den overbevisning at man ikke kan købe et bækken man ikke har hørt og prøvet sammen med resten af sine bækkener men jeg må indrømme at det har været en super fed oplevelse. Det lyder virkelig som på videoen." Kilde: Trustpilot

Jeg anbefaler at du bruger et sæt gode hovedtelefoner (gerne et sæt du kender lyden af) når du lytter til bækkenerne. Det giver dig det bedste indtryk af dem. Og jo flere du hører, jo bedre vil dit sammenligningsgrundlag blive - des mere tryg vil du føle dig ved optagelserne.

Se denne korte CymbalOne introduktion på video…

Du kan læse en kundes erfaring med lydklip versus virkeligheden her.

Få et gavekort på 100 kr.

Og få besked når der kommer nye bækkener i shoppen…

Hvis du skriver op på CymbalOnes nyhedsbrev, så får du automatisk et gavekort på 100 kr. i din indbakke med det samme, som kan bruges til bækkener. Kontakt
CymbalOne / gKompagny
v/Gunnar Birk Kristiansen
Genforeningspladsen 20, 2.tv.
2400 København NV

CVR DK28945930
Telefon: +45 26 810 910
Email: mail@CymbalOne.dk

Kurven er tom