Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Hør dit bækken før køb Support:: Tlf. 26 810 910

Ørepropper

Herunder finder du CymbalOne's udvalg af ørepropper.
- markedets bedste til prisen…

Hvorfor ørepropper?

Ørepropper er vigtige - ikke mindst som trommeslager. Men også som helt almindelig koncertgænger har de deres berettigelse.

For er der én ting man bør vide om sine ører, så er det at høreskader kommer for at blive. Eller sagt på en anden måde: Når først skaden er sket, er den ikke til at genoprette.

Derfor anbefaler vi at du har et sæt gode ørepropper når du enten hører eller spiller høj musik. Uanset om du er trommeslager, musiker eller bare almindelige koncertgænger.

Og at ørepropperne er gode, er essentielt. For hvis dine ørepropper ikke er gode, så ender du bare med at lade dem ligge i lommen, og så er vi lige vidt.

"Når skaden først er sket, er den uoprettelig.
Derfor anbefaler jeg et sæt gode ørepropper med et akustisk filter - som Ear Pad fra EarSonics."

Problemet

Faktum er desværre, at mange af de ørepropper du finder derude, lover guld og grønne skove. Men kigger du dem lidt efter i sømmene, så er sagen desværre en anden.

Pakker med en ekstra "gratis" øreprop, pakker med flere forskellige "filtre" - det lyder jo altsammen besnærende. Men køb hellere en god øreprop, hvor alle pengene er brugt på kvalitet, og ikke gimmicks der nedsætte kvaliteten af det primære produkt - øreproppen. 

Løsningen

Heldigvis har det franske firma EarSonics lavet et sæt ørepropper, hvor pengene er brugt på én ting, og kun én ting: kvalitet!

EarSonics har lavet lavet et sæt helt suverænt gode universelle ørepropper, hvor pengene er gået til det vigtige: Nemlig et sæt gode ægte akustiske filtre. Filtre der både lyder godt og beskytter dine ører. Ørepropperne hedder Ear Pad, og kan både benyttes af børn og voksne.

Køb ørepropper du faktisk gider at bruge…

Mange brugere begår den fejl at de køber de første de bedste ørepropper de falder over, når behovet melder sig. Men rigtig mange ørepropper lyder så dårligt, at du alligevel ender med at putte dem i lommen.

Det er præcis derfor at vi anbefaler Earsonics Ear Pad: Markedets suverænt bedste ørepropper til prisen. Og nej, det er måske ikke de billigste du kan finde, tilgengæld er det de bedste til prisen - og det siger ikke så lidt.

Hvis du stadig synes at prisen er for høj, så er der også et alternativ, nemlig Ear-Q fra Holland. Et glimrende produkt, der til prisen er helt uhørt faktisk.

Mere viden

Herunder kan du se en video, der forklarer hvad høreskader er. Det kan være med til at give dig en forståelse for, hvorfor det netop er så vigtigt at passe på dine ører.

Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret
Hør dit bækken før køb

Kurven er tom