Ørepropper

Køb Ear Pad - ørepropper du faktisk gider at bruge!

Franske EarSonics laver Ear Pad ørepropperne. De almindelige øreproppers "Rolls Royce". Med i pakken medfølger en opbavaringsæske, et sæt mindre "græntræer" (propper) til børn, samt en smart snor, der kan holde styr på ørepropperne for dig.

Lær mere længere nede…


Ear Pad oerepropper fra EarSonics

Hvorfor ørepropper?

Ørepropper er vigtige - ikke mindst som trommeslager. Men også som helt almindelig koncertgænger har de deres berettigelse.

For er der én ting man bør vide om sine ører, så er det at høreskader kommer for at blive. Eller sagt på en anden måde: Når først skaden er sket, er den ikke til at genoprette.

Derfor anbefaler vi at du har et sæt gode ørepropper når du enten hører eller spiller høj musik. Uanset om du er trommeslager, musiker eller bare almindelige koncertgænger.

Og at ørepropperne er gode, er essentielt. For hvis dine ørepropper ikke er gode, så ender du bare med at lade dem ligge i lommen, og så er vi lige vidt.

"Når skaden først er sket, er den uoprettelig. Derfor anbefaler jeg et sæt gode ørepropper med et akustisk filter - som Ear Pad fra EarSonics."

Problemet

Og heldigvis findes der gode ørepropper, som er til at betale. Man skal bare vide hvad man skal se efter, før man investerer.

Faktum er desværre, at mange af de ørepropper man finder derude, lover guld og grønne skove. Men kigger man dem lidt efter i sømmene, så er sagen desværre en anden.

Æsker med en ekstra gratis øreprop og æsker med flere forskellige "filtre", lyder altsammen besnærende.

Men desværre er det sjældent løsningen, når producenten har brugt pengene på alle disse valgmuligheder.

Løsningen

Heldigvis har et fransk in-ear-monitor firma - EarSonics - lavet et sæt ørepropper, hvor pengene er brugt på én ting, og kun én ting, nemlig kvaliteten.

EarSonics har lavet lavet et sæt helt suverænt gode universelle ørepropper, hvor pengene er gået til det vigtige: Nemlig et sæt gode akustiske filtre. Filtre der både lyder godt og beskytter dine ører. Ørepropperne hedder Ear Pad, og kan både benyttes af børn og voksne.

Mere viden

Herunder kan du se en video, der forklarer hvad høreskader er. Det kan være med til at give dig en forståelse for, hvorfor det netop er så vigtigt at passe på dine ører.