Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Kunderservice: Tlf. 26 810 910
JingleMute - CymbalONEJingleMute - CymbalONEJingleMute - CymbalONE

Jingle Mute trommestiktamburin

Varenr. JMUTE
DKK 169,00

Forestil dig en trommestik med indbygget tamburin. Forstil dig så en trommestik med indbygget tambuin og on/off switch.

Så har du JingleMute.

JingleMute er nemlig en lille tamburin der "trækkes" ned over en dertil afsat trommestik, og skrues fast. Altså sidder JingleMute permanent på trommestikken.

Indbygget afbryder

En af de fede ting ved JingleMute er, at du har en kontakt til tommefingeren. Når du holder denne nede, dæmper du bjælderne på tamurinen (deraf ordet "mute" i produktnavnet), og JingleMute forholder sig således tavs. Så snart du slipper, spiller de 4 små sæt bjælder med igen på lystig vis.

Det kræver lidt tilvænning at spille med JingleMute. Mest af alt fordi, at du man skal bevæge trommestikken på en lidt atypisk måde. Men når man først får det lært, er det et superfedt krydderi lige at smide ind i omkvædet på et nummer.

Om JingleMute

JingleMute blev opfundet af trommeslageren Graz Perrelli i 1999. Umiddelbart efter at Graz fik idéen, kontaktede han sin ven og trommeslager Steven Nanberg, og de to dannede firmaet Pernan Percussion.

Pernan Percussions har grundlæggende et ret enkelt forretningskoncept: At opfinde nyt percussionudstyr der fundamentalt ændrer og forbedrer den måde vi trommer på. Og det kan man vist roligt sige, at firmaet har gjort med JingleMute.

Hør Jay Bellerose bruge JingleMute

På videoen herunder kan du høre Jay Bellerose bruge JingleMute på David Letterman Show, hvor han spiller med Ray LaMontagne.


Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom