Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Kunderservice: Tlf. 26 810 910

CymbalWorks

Hør CymbalWorks-bækkenerne her

Herunder vil du se det aktuelle udvalg af CymbalWorks-bækkener, når de kommer til salg. Husk! Hos CymbalONE køber du præcis dét bækken, du ser i klippet.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Om CymbalWorks

  CymbalWorks er et dansk bækkenmærke, der er i familie med SnareWorks lilletrommerne og StickWorks trommestikkerne.

  Bækkenerne har været 2,5 år under vejs, og kommer for alvor på gaden i starten af 2020. Men allerede i løbet af vinteren vil der komme enkelte CymbalWorks-bækkener til salg - bl.a. her på CymbalONE.

  Om serierne

  CymbalWorks-bækkenerne kommer i tre serier: Copenhagen, Casablanca og Collectables.

  Copenhagen

  Copenhagen-serien er nok den mest "all-rounde", uden på nogen måde at være kedelig. Faktisk lyder Copenhagen bækkenerne helt fantastisk, og er nok at betragte som hovedserien. En serie der som sagt er meget all-round, men samtidig meget vellydende. Her får du en næsten krystal-klar klang, omgivet af en utrolig varme og lækker kompleksitet. Her er en hårfin balance mellem overtoner og klarhed.

  Du kan høre Copenhagen-serien herunder.

  Casablanca

  Casablanca-serien er en meget lækkert, lidt mørkere og kortere klingene bækkenserie. Kortere efterklang, klarer attack - men stadig bækkener i en tykkelse, som gør dem sjove og levende at spille på. Fantastisk som komplet setup, men også gode at supplere med.

  Du kan høre Casablanca-serien herunder.

  Collectables

  Den sidste serie er også en lidt anderledes serie. Her forsøger vi ikke at lave bækkener der er ens, men varierer derimod i f.eks. vægt - helt bevidst. Simpelthen for at skabe en unik bækkenserie, hvor de bækkener du køber er fremstillet med henblik på, at give dig noget helt særligt.

  Du kan høre Collectables-serien herunder.

  Hvad er CymbalWorks lavet af?

  Alle bækkener fra CymbalWorks er fremstillet af B20 bronze. Altså den førende legering til formålet (du kan læse mere om bækkenlegeringer her).

  Hvordan fremstilles CymbalWorks?

  Alle CymbalWorks bækkener er håndhamrede. Der anvendes dog maskiner i produktionen. F.eks. er bagsiden på Casablanca serien behandlet med en vinkelsliber. Lasergraveringen er også påført ved hjælp af en maskine, som selv kan rotere bækkenet efter behov.

  Indgraveret serienummer

  Som noget helt unikt har vi valgt at sætte et unikt serienummer på alle CymbalWorks bækkener. Det betyder at du altid kan kende dit bækken på nummeret. Skulle du være uheldig at få stjålet dine bækkener, kan det også være en fordel, da man vil kunne efterlyse netop dit specifikke bækken.

  Lasergraverede bækkener

  Alle CymbalWorks-bækkener, har lasergraverede logoer, modelbetegnelser semt serienumre. Det betyder to ting i praksis. Dels er skriften ikke så prangende, og dels kan skriften aldrig slides af.

  Unikke bækkenvideoer
  Fri fragt over 500 kr.
  1-3 dages leveringstid
  14 dages fuld returret

  Kurven er tom