Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Kunderservice: Tlf. 26 810 910

CymbalWorks

Hør CymbalWorks-bækkenerne her

Herunder vil du se det aktuelle udvalg af CymbalWorks-bækkener, når de kommer til salg. Husk! Hos CymbalONE køber du præcis dét bækken, du ser i klippet.

Om CymbalWorks

CymbalWorks er et dansk bækkenmærke, der er i familie med SnareWorks lilletrommerne og StickWorks trommestikkerne.

Bækkenerne har været 2,5 år under vejs, og kommer for alvor på gaden i starten af 2020. Men allerede i løbet af vinteren vil der komme enkelte CymbalWorks-bækkener til salg - bl.a. her på CymbalONE.

Om serierne

CymbalWorks-bækkenerne kommer i tre serier: Copenhagen, Casablanca og Collectables.

Copenhagen

Copenhagen-serien er nok den mest "all-rounde", uden på nogen måde at være kedelig. Faktisk lyder Copenhagen bækkenerne helt fantastisk, og er nok at betragte som hovedserien. En serie der som sagt er meget all-round, men samtidig meget vellydende. Her får du en næsten krystal-klar klang, omgivet af en utrolig varme og lækker kompleksitet. Her er en hårfin balance mellem overtoner og klarhed.

Du kan høre Copenhagen-serien herunder.

Casablanca

Casablanca-serien er en meget lækkert, lidt mørkere og kortere klingene bækkenserie. Kortere efterklang, klarer attack - men stadig bækkener i en tykkelse, som gør dem sjove og levende at spille på. Fantastisk som komplet setup, men også gode at supplere med.

Du kan høre Casablanca-serien herunder.

Collectables

Den sidste serie - Collectables - er lidt anderledes. Her forsøger vi nemlig ikke at lave bækkener, der er så forholdsvist ens som muligt, men varierer tværtimod bækkenerne lidt fra produktion til prodution. Sådan lidt "one off" agtigt. Det kan være dels være vægten, men også profilen vi arbejder lidt med her, for at skabe en større klanglig diversitet. Du får med andre ord her, en unik bækkenserie hvor bækkenerne er fremstillet, med henblik på at give dig noget helt særligt.

Du kan høre Collectables-serien herunder.

Hvad er CymbalWorks lavet af?

Alle bækkener fra CymbalWorks er fremstillet af B20 bronze. Altså den førende legering til formålet (du kan læse mere om bækkenlegeringer her).

Hvordan fremstilles CymbalWorks?

Alle CymbalWorks bækkener er håndhamrede. Der anvendes dog enkelte maskiner i produktionen. F.eks. er bagsiden på Casablanca serien forarbejdet med en vinkelsliber. Lasergravering af logoer sker også ved hjælp af en maskine. Men støbning, hamring, drejning og kvalitetskontrol er allesammen ting der sker med en kyndig og erfaren hånd.

Serienummer

Som noget særligt har vi valgt at sætte et unikt serienummer på undersiden af alle CymbalWorks bækkenerne. Det betyder at du altid kan kende dit bækken på serienummeret. Skulle du være uheldig at få stjålet dine bækken, kan det være en fordel. I forhold til salg her op CymbalONE er det også smart, da alle bækkener i forvejen tildeles et serienummer.

Lasergravering

Alle CymbalWorks-bækkener, har lasergraverede logoer, modelbetegnelser og serienumre. Det betyder to ting i praksis; dels er skriften ikke så prangende, og dels slides skriften aldrig af.

Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom

KONKURRENCE
>> VIND ET CYMBALWORKS 21" VINTAGE RIDE HER <<