Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Kunderservice: Tlf. 26 810 910

Om Bækkenerne

CymbalONE

Kvaliteten er i orden

På CymbalONE sælger vi kvalitetsbækkener af håndhamret B20-bronze. Det er din garanti for, at du får bækkener af den bedste kvalitet. Der findes ganske enkelt ikke bækkener, som er fremstillet af et bedre materiale end B20-bronze (læs evt. denne artikel om hvad bækkener laves af).

Og når vi taler om kvalitet, så gælder det både det lydmæssige såvel som det holdbarhedsmæssige.

Om Anatolian

Det har siden starten i 1999 været Anatolians ambition at lave de bedste bækkener i verden. Nu er det selvfølgelig en smags sag hvorvidt et bækken er det bedste i verden, men ikke desto mindre så gør Anatolian det virkelig godt, og det indenfor alle musikalske genrer.

Og når førende danske trommeslagere som Peter Düring (pop/rock), Klaus Menzer (all round), Mikkel Villingshøj (gospel/hiphop), Mike Park (dødsmetal) og Niclas Bardeleben (jazz) spiller med Anatolian igennem så mange år, er det altså ikke fordi, de bliver betalt for det.

Du kan se alle vores Anatolian-bækkener her.

Om Dream

Dream blev stiftet i 2005 af canadieren og trommeslageren Andy Morris. Visionen var klar: At genskabe lyden af de klassiske A- og K-bækkener fra helt gamle dage og få dem fremstillet i Kina. En mission der - på nogle punkter - er lykkedes skræmmende godt. For finder du et Dream-bækken når de lyder bedst, så er det svært at finde noget der lydmæssigt kan overgå det - uanset pris!

Du kan se alle vores Dream-bækkener her.

Om UFO

UFO bækkenerne skiller sig ud fra de øvrige bækkener på CymbalONE. UFO bækkenerne er nemlig fremstillet med henblik på øvebrug og ikke som almindelige bækkener til koncert eller lignende. UFO'erne siger ikke ret meget, og det kan i nogle situationer være præcis det, der er brug for (i lejligheden, på musikskolen osv.). Dertil er de gode at lave bækken-stacks med (du kan læse hvad bækken-stacks er her.)

Du kan se alle UFO-bækkenerne her.

Om vægt, profilhøjde og serienummer

Alle bækkener, der filmes til CymbalONE, bærer vægt, serienummer og profilhøjdeangivelse.

Vægt

Bækkenerne vejes på en digitalvægt, før de filmes . Vægten på bækkenet angives i gram - ikke kg - så f.eks. 1960 gram (1,96 kg).

Profilhøjde

Profilhøjden er et udtryk for bækkenets højde. Det vil sige (når man lægger bækkenet på et bord) den afstand, der er fra bordpladen og op til undersiden af klokken. Højden siger noget om, hvor meget bækkenet krummer, hvilket har stor betydning for klangkarakteristikken.

Serienummer

Hvert bækken udstyres med et serienummer. Dette gør vi for at kunne kende forskel på de mange (også ens) bækkener. Serienummeret følger med i systemet hele vejen fra det bliver udvalgt, vejet, målt, registreret, fotograferet, filmet, lagt på YouTube og på selve varekortet på CymbalONE. Når du bestiller et bækken, fremgår serienummeret også på din ordre og faktura. Dette er samtidig din garanti for, at det bækken du modtager, faktisk er det, du så på videoen.

Læs mere om bækkener

Du finder en artikel der omhandler bækkenets anatomi her - hvis du vil vide mere og blive lidt klogere :-)

Kurven er tom