Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Support:: Tlf. 26 810 910

Trommestikker

Køb markedets bedste trommestikker

Håndparret i Danmark. Forvejet, førsteklasses amerikansk hickory. Fremragende balance og overraskende god holdbarhed. Læs mere her.

StickWorks fås i fire modeller, der tilsammen dækker langt de fleste trommeslageres behov.

Om StickWorks trommestikkerne

Du tænker måske, at det er lidt af et postulat, når vi skriver, at trommestikkerne er de bedste.

Men hvis man tænker lidt nærmere over det, er der ikke ret mange trommestikker på markedet, der har fået så megen opmærksomhed under produktionen som StickWorks.

Dette gør StickWorks til noget særligt

• Fremstillet af forvejet amerikansk hickory
• Håndparret i Danmark ift. pitch (tone)
• Ens vægt imellem par
• Fantastisk balance og rebound
• Tyndt lag lak, der giver bedre holdbarhed
• Hovederne på stikkerne splintrer nærmest aldrig
• Førende danske trommeslagere spiller med StickWorks

Sådan fremstilles et sæt StickWorks trommestikker

Det bedste træ (hickory) udvælges i USA og sejles til fabrikken i Europa. På fabrikken skæres træet op i de blokke, der senere bliver til trommestikker.

Først forvejes træblokkene og deles op i flere forskellige vægtklasser. Hver vægtklasse bliver til én trommestikmodel. Dette er smart, da alle træblokke til f.eks. 5A modellen således vejer stort set det samme fra start. Trommestikkerne ender med at have utroligt små vægtforskelle set i forhold til konkurrenterne.

Speciel lak forlænger levetiden

Når trommestikkerne er drejet og pudset, får de påført et tyndt lag lak. Denne lak er så godt som usynlig, men den trænger ind i træet og forhindrer træet i at splintre i samme grad, som det ville have gjort uden lakbejandlingen. Kort sagt. Lakeringen forøger stikkernes holdbarhed.

Til sidst får trommestikkerne påtrykt logo og sendes til Danmark.

Håndparret i Danmark

I Danmark bliver trommestikkerne håndparret. Det vil i praksis sige, at alle trommestikkerne har været igennem et sæt hænder og kompetente ører, før de bliver til et sæt. Først bliver trommestikkerne sorteret tonalt i rækkefølge (lidt som et klaviatur), og dernæst matches de med en tilsvarende stik. Matchningen gælder både den tone trommestikken har, når man holder løst på den og slår den an mod en hård overflade samt farven og årernes struktur. Vægtforskellen blev klaret allerede før formgivningen af trommestikken, så det er faktisk kun træets densitet (tæthed), der skal holdes lidt øje med. 

StickWorks-trommestikkerne lægges, herefter, i et hylster og pakkes i kasser klar til salg.

Hvem spiller med StickWorks?

Trommestikkerne fra StickWorks bruges af bl.a.:

Søren Friis-Larsen (Dizzy Mizz Lizzy) - Mikkel Villingshøj (Suspekt) - Peter Düring (Rasmus Seebach) - Mike Park (Hatesphere) - Anders Ramhede (Magtens Korridorer) - Anders Meinhardt (Medina, Suspekt) - Morten Løwe (Amaranthe) - Kim Thomsen (freelance) - Joachim Dencker Christiansen (Scarlet Pleasure) - Heine Lennart Christensen (clinician) … og mange flere.

Du kan læse mere om StickWorks her…

Hvad er B-Selection?

B-Selection er de samme stikker som StickWorks - blot som 2. sortering. I praksis betyder det, at du kan opleve større vægtforskel, lidt flere knaster og andet, men stikkerne er grundlæggende de samme, og stadig 100% lige.

StickWorks 5B trommestikker Dizzy Mizz Lizzy Soeren Friis-Larsen - CymbalONE

Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom