Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Support:: Tlf. 26 810 910

Trommestikker

Køb markedets bedste trommestikker

Håndparret i Danmark, forvejet førsteklasses amerikansk hickory, fremragende balance og overraskende god holdbarhed. Læs mere her.

StickWorks laver fire trommestikmodeller, der tilsammen dækker langt de fleste trommeslageres behov.

Om StickWorks trommestikkerne

Du tænker måske at det er lidt af et postulat, når vi skriver at trommestikkerne er de bedste.

Men hvis man lige tænker lidt nærmere over det, så er der ikke ret mange trommestikker på markedet, der har fået så megen opmærksomhed under produktionen som StickWorks.

Dette gør StickWorks til noget særligt

• er fremstillet af forvejet amerikansk hickory
• er håndparret i Danmark
• har ens vægt imellem par
• har en fantastisk balance og rebound
• har et tyndt lag lak der giver bedre holdbarhed
• hovederne på stikkerne splintrer nærmest aldrig
• benyttes af førende danske trommeslagere

Sådan fremstilles et sæt StickWorks trommestikker

Det bedste træ udvælges i USA (hickory), og sejles til fabrikken i Europa. På fabrikken skæres træet op i de blokke der senere bliver til trommestikker. Men først forvejes træblokkene, og deles op i flere forskellige vægtklasser. Hver vægtklasse bliver til én trommestikmodel. Dette er smart, da alle træblokke til f.eks. 5A modellen således vejer stort set det samme fra start, og trommestikkerne i sidste ende derved også har utroligt små vægtspring - set i forhold til konkurrenterne.

Speciel lak forlænger levetiden

Når trommestikkerne er drejet og pudset, får de påført et tyndt lag lak. Denne lak er så godt som usynlig, men trænger ind i træet og forhindrer træet i at splintre i samme grad som det ellers ville have gjort. Kort sagt: Lakeringen forøger stikkernes holdbarhed.

Trommesttikkerne får dernæst påtrykt logo og sendes til Danmark.

Håndparret i Danmark

I Danmark bliver trommestikkerne håndparret. Det vil i praksis sige, at alle trommestikkerne har været igennem et sæt hænder og kompetente ører, før de bliver til et sæt. Først bliver trommestikkerne sorteret tonalt i rækkefølge (lidt som et klavertur), og dernæst matches de op med en tilsvarende stik. Dette gælde både den tone trommestikken har når man holder løst på den og slår den an på en hård overflade, samt farven og årernes struktur. Vægten blev jo klaret allerede før formgivningen af trommestikken, så det er faktisk kun træest densitet der skal holdes lidt øje med. 

StickWorks trommestikkerne lægges herefter i et hylster, og pakkes i kasser - klar til salg.

Hvem spiller med StickWorks?

Trommestikkerne fra StickWorks bruges af bl.a.:

Søren Friis-Larsen (Dizzy Mizz Lizzy) - Mikkel Villingshøj (Suspekt) - Peter Düring (Rasmus Seebach) - Mike Park (Hatesphere) - Anders Ramhede (Magtens Korridorer) - Anders Meinhardt (Medina, Suspekt) - Morten Løwe (Amaranthe) - Kim Thomsen (freelance) - Joachim Dencker Christiansen (Scarlet Pleasure) - Heine Lennart Christensen (clinician) … og mange flere.

Du kan læse mere om StickWorks her…

Hvad er B-Selection?

B-Selection er samme stikker som StickWorks - blot som 2. sortering. I praksis betyder det, at du kan opleve større vægtspring, lidt flere knaster osv., men stikkerne er grundlæggende de samme, og stadig 100% lige.

StickWorks 5B trommestikker Dizzy Mizz Lizzy Soeren Friis-Larsen - CymbalONE

Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom

VIND ET 16" HÅNDHAMRET CRASH - KLIK HER FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN!