Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Kunderservice: Tlf. 26 810 910

Crash Bækkener

Her finder du alle crash-bækkener.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Om CymbalOnes Crashbækkener

Alle vores crashbækkener er filmet i hver sin unikke video. Det betyder, at du får præcis dét bækken, du ser på videoen og ikke et tilsvarende fra hylden.

På CymbalOne sælger vi kun crashbækkener af B20 bronze, og du er derfor sikret bækkener af den bedste kvalitet. (Du kan læse mere om, hvad man fremstiller bækkener af her.)

Disse størrelser kan du købe crashbækkener i

Crashbækkenerne kan købes i størrelserne 14", 15", 16", 17", 18", 19" og 20". Se evt. menuen øverst på siden, hvis du ønsker at søge på specifikke bækkenstørrelser.

Hvilket crashbækken skal jeg vælge?

Hvis du ikke lige umiddelbart ved, hvad du skal se efter ved køb af nyt crashbækken, er her et par tips.

Hvad skal du spille på det? 

Start med at finde ud af, hvad dit behov er ud fra hvilken type musik, du spiller. En slags grovsortering om man så må sige. Slår du til, eller spiller du måske mere dynamisk og varieret? Kan du godt lidt bækkener med en mørk og støvet klang, eller er du mere til de lyse og klare bækkener?

Spiller du rock i den lidt hårdere afdeling, så se efter noget brilliant og ikke alt for tyndt.

Tykkelsen af crashbækkenet

Det med tykkelsen er mest af hensyn til volumen, for faktisk holder de tynde bækkener oftest bedst, da de lettest "kan komme væk", når du slår til dem. Til gengæld er der mindre masse, der bliver sat i bevægelse i de tynde crashbækkener, hvilket igen betyder mindre volumen. Det bedste tip her er nok at lytte en masse bækkener igennem for at kortlægge, hvad du hælder mest til.

Størrelsen af crashbækkenet

Dernæst er størrelsen vigtig. Måske har du allerede et bækken, du skal supplere med endnu et, og så giver det måske sig selv med størrelsen. Men skal du kun have ét crash i dit setup, så vil jeg anbefale dig et 17" eller 18" crash. Der får du mest fylde i klangen og størst alsidighed. 19" kan godt blive lidt stort for nogle, og 16" eller 15" ofte er lidt tyndere i klangen.

Husk, at du altid kan returnere varen

Husk, at du har 14 dages fuld returret på CymbalOne. Så rammer  bækkenet ikke plet i første forsøg, har du altid mulighed for at sende det tilbage, jvf. vores retningslinjer, som du finder her.

Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom