Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Kunderservice: Tlf. 26 810 910
Danske Trommer - Bogen af Erik F. AndersenDanske Trommer - Bogen af Erik F. Andersen - OpslagPortræt af Erik F. Andersen - Fotograf: Gunnar Kristiansen

Danske Trommer - Trommebogen

Varenr. BOG DANTROM
DKK 349,00

BEMÆRK: Begrænset antal!

200 siders enestående dansk trommehistorie trykt i begrænset oplag.

Hundredvis af timer er gået forud for udgivelsen af denne nye bog om danske trommer produceret i perioden 1900 - 1950.

Det er et stykke dansk kulturhistorie der for første gang er dokumenteret. Snak og røverhistorier har der været masser af blandt trommeinteresseret de sidste 25 år, men det har knebet med det faktuelle.

Men det bliver der nu rettet op på, i Erik F. Andersens 200 siders tykke bog. En bog der er ypperligt designet og rigt illustreret med gamle udklip, artikler og nye flotte billeder.

Bogen er trykt på det fineste papir og garnhæftet i stift omslag til en rigtig helbindsbog. Og det i et dejligt stort format på 30 x 24 cm.

Om Erik F. Andersen

Bogen er skrevet af Erik F. Andersen - født i København den 3. nov. 1942.

Siden det første trommesæt i 1958 har trommespillet været Erik F. Andersens hobby. I halvfjerdserne flyttede han til Holbæk-området, hvor han på forskellig vis har været involveret i det lokale jazz-liv.

Erik startede sin research til bogen i 2005, og har siden da ydet et fantastisk stykke arbejde for at få opsporet og dokumenteret information om disse danske trommer og deres historie.

Men hvordan får man ideen til at skrive om nogle danske trommemagere, der huserede for mere end halvfjerds år siden?

Dette - og meget mere - kan du læse om i bogen “Danske Trommer – Historien om danske trommemagere i perioden 1900 – 1950”.

Alex Riel om Danske trommer

"Det var en helt igennem vidunderlig oplevelse for mig at læse Erik F. Andersens værk om danske trommemagere fra 1900-1950.

Det er en FLOT bog på mange måder. Layoutet i sig selv er så smukt og indbydende, at bogen muligvis aldrig får lov at forlade mit sofabord for at blive sat ind på reolen.

Det er da også en bog, jeg utvivlsomt vil have lyst til at slå op i mange gange, for den vrimler med interessante oplysninger - også hyggelige og sjove informationer - og fine fotos, der bringer mange gode minder frem.

Eksempelvis blev jeg så inspireret af at læse om trommerne af fabrikatet "L-War", at jeg ærgrede mig over, at jeg ikke længere har den lilletromme, jeg er afbildet med som ung knægt på s. 125. Jeg husker ikke, hvor den blev af, desværre. Til gengæld har jeg for nylig erhvervet mig den pragtfulde lilletromme, man kan se et billede af på s. 121. Dens ejermand, Per Bech-Willumsen, forbarmede sig over min interesse for lige netop den tromme og lod den skifte hænder. Nu ser jeg frem til at komme ud at spille på den – og helt bogstaveligt slå et slag for dansk trommehåndværk. Tak til både Erik og Per for at dette kom i stand.

Det glæder mig usigeligt, at historien om de gamle og for mange helt ukendte danske trommemagere er blevet dokumenteret i bogform på fornemste vis. Det fortjener de!

Eriks kærlighed til trommerne og det gode håndværk fornemmes overalt i bogen og gør den til noget ganske særligt. Og bogen er da også lige præcis det, den handler om: godt håndværk. Det er en fornøjelse at mærke, hvordan der er kælet for detaljen, så grundighed og varme går hånd i hånd. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at enhver – ung som ældre – som har interesse for trommer, vil finde denne bog både interessant og underholdende.

Det er efter min mening lidt af et mesterværk, Erik har begået, og derfor får bogen de varmeste anbefalinger med herfra."

Alex Riel, 2013.

Mere information

Du kan besøge hjemmesiden Danske Trommer. Her fortsatte Erik frem til sin død sin research, efter at bogen udkom, hvorfor man kan finde endnu mere spændende viden på hjemmesiden.

Besøg hjemmesiden her.

Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom

BEMÆRK -> DER SENDES PAKKER MANDAG OG ONSDAG I SOMMERFERIEN <- BEMÆRK