Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Support:: Tlf. 26 810 910
Drum Gear SnareWorks DGS S1450 med triple flange hoopsDrum Gear SnareWorks DGS S1450 med triple S-hoopsDrum Gear SnareWorks DGS S1450 med die cast hoopsDrum Gear SnareWorks DGS S1450 med single flange hoops
NYHED

Drum Gear SnareWorks 14x5" lilletromme i bronze

Varenr. DGS BZ1450
DKK 3.495,00

Om lilletrommen

Denne SnareWorks-lilletromme fra Drum Gear er fremstillet af phosphor-bronze. En lidt dyrere men også virkelig vellydende metaltype.

Klangligt har bronzen noget af varmen fra messingtrommen, men er ikke helt så blød i det. Du får med bronzen et fantastisk "cut" i dit backbeat, og en klanglig fylde i trommen der komplimentere det virkelig godt. Fornemmelsen af at du, rent akustisk, er i stand til at placere lyden fra din lilletromme lige midt i solar plexus, skal man ikke kimse af. Trommen flytter luft!

Genremæssigt er det er sådan set lige meget, om du spiller dødsmetal eller jazz. Denne bronze-lilletromme leverer til fulde på alle dynamiske niveauer, og inspirerer dig konstant når du spiller på den - uanset om den er dybt, medium eller højt stemt.

Reiferne

Du kan som altid supplere din lilletromme med et andet sæt reifer. Der er i alt 5 typer at vælge imellem. Uanset hvad du vælger, ændrer du klangkarakteristikken på trommen. 

Læs evt. mere om reiferne nederst på denne side.

Men bare roligt - de medfølgende 2.3 mm. triple flange hoops lyder kanon, og vil gøre dit næste gig en drøm!

Bemærk: De standardmonterede triple flange hoops på 2.3 mm. medfølger, uanset hvilken anden reifetype du måtte vælge at købe din lilletromme med.

Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom