Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Kunderservice: Tlf. 26 810 910

FLIX

Køb FLIX Rods, TipRods & brushes her

Herunder finder du hele FLIX's udvalg, af suverøne "håndvåben" til trommeslageren.

Hvad er FLIX?

FLIX er et britisk firma, som har udviklet nogle meget brugbare værktøjer til trommeslagere.

Udgangspunktet - og fællesnævneren - i FLIX's produkter er deres farvede fibre. Hver model har sin farve, og der findes forskellige fiber-tykkelser og længder. Farverne gør også, at det er meget let at finde den rigtige model i tasken, da du ved hvilket farve du skal se efter.

FLIX Rods

Rods er det naturlige valg, når du skal spille lavt men stadig gerne vil kunne slå lidt til. Rods er tænkt som et alternativ til de almindelige trommestikker, men med et meget lavere output - dvs. de spiller ikke så højt. Denne type "stikker" er ofte lavet af "bambuspinde", men holdbarheden er ofte ret ringe. Med FLIX's fibre er du sikret en lang levetid.

FLIX TipRods

En TipRod er en almindelig rod, hvor der er sat et nylon-tip fra en trommestik i spidsen. Det denne gør er, at den artikulerer dine anslag enormt godt, når du spiller meget lavt. Et eksempel kunne være, at du skulle spille noget meget underindelt (funky) i en kirke. Med et sæt rods kan man simpelthen ikke høre de enkelte anslag, når der spilles lavt. Men med et sæt TipRods kan man tydeligt høre de enkelte anslag. I sådanne situationer gør en TipRod derfor en verden til forskel.

FLIX Brushes

FLIX laver adskillige modeller inden for brushes - eller whiskers som de også kaldes. Igen er det fibrene der gør dem unikke, og de enkelte fibres tykkelse gør her en enorm forskel på, hvor de enkelte modeller egner sig bedst til. Rock, Jazz og Classic - læs om de enkelte modeller, og find præcis den der passer til dit behov.

Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom