Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Kunderservice: Tlf. 26 810 910
SizzleNut fra No NutsNo Nuts SizzleNut - Niveau 1No Nuts SizzleNut - Niveau 2No Nuts SizzleNut - Niveau 3No Nuts SizzleNut - til kant
NYHED

No Nuts SizzleNut bækkenkæde

Varenr. NNT SZN
DKK 99,00

Hvis du godt kunne tænke dig nitter i dit bækken, men måske ikke helt er klar til at bore huller i dit yndlingsbækken, så se lige med her.

For godt nok er kæder til bækkener ikke nogen ny opfindelse. Men No Nuts fra USA har alligevel forbedret lidt på konceptet, da de udviklede deres take på produktet - The SizzleNut.

Lyden

Det første man bemærker ved SizzleNut er farven. SizzleNut er nemlig fremstillet af messing, og det er med til at give den en dejlig varm klang, når den rasler og danser på dit bækken. Kæden blander altså lydmæssigt rigtig godt med bækkenet.

Justerbar "on the fly"

En unik feature ved No Nuts SizzleNut er at du kan justere længden på kæden. Det eneste det kræver er, at du benytter No Nuts Cymbal Sleeves på dit bækkenstativ.

Det fungerer ved at man spoler (drejer) den del af SizzleNut'en der sidder på bækkenstativet rundt (kædens ankerpunkt).

Når du har den ønskede længde på kæden, presser du din SizzleNut ned over den konisk udformede Cymbal Sleeve, hvilket låser den og forhindrer kæden i at glide tilbage. Smart!

Bemærk at du skal benytte Cymbal Sleeves til formålet. Bemærk også at du sagtens kan bruge SizzleNuts uden Cymbal Sleeves fra No Nuts, men derved blot mister evnen til at justere længden på kæden.

Specifikationer

  • kan justeres i længden "on the fly" (ved brug af Cymbal Sleeves)
  • fremstillet af messing (giver lækker lyd)
  • 32 cm. max. længde

Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom