Ear Pad Ørepropper
Det akustiske Ear Pad øreprop filter - delt op. Ear Pad snor - følger med gratis Ear Pad Ørepropper

Ear Pad ørepropper til musik

Varenummer: EAR PAD

Pris: 249,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage


Produktbeskrivelse

Ørepropper er uundværlige. Især hvis du er musiker, musikelsker, går til koncerter eller tager på festival.

Problemet er bare, at langt de fleste ørepropper ødelægger lytteoplevelse. Resultatet? Du kender det måske selv… Ørepropperne forbliver i lommen. Altså får du ikke beskyttet dine ører.

Og hvorfor er det egentlig så vigtigt med de ørepropper? Det er det fordi, at høreskader er uoprettelige. Ganske enkelt. Falder du og slår hul på knæet, så heler det igen. Sådan fungerer det bare ikke med din hørelse … desværre.

Heldigvis findes der gode ørepropper. Ørepropper der både beskytter, og samtidig giver dig en fed lytteoplevelse. Ørepropperne kommer fra Frankrig og hedder Ear Pad.


DE BEDSTE ØREPROPPER

Det der gør Ear Pad ørepropperne så gode er, at de er udstyret med et ægte akustiske filter. Og netop filteret er nøglen til den gode lytteoplevelse. For bruger man - som konkurrenterne - en klump plastik med et lille hul i, så giver det bare ikke den samme lytteoplevelse. Overhovedet!

Filteret i Ear Pad ørepropperne giver altså et stort lydmæssigt forspring. Det giver en meget detaljeret lydgengivelse, dog stadig uden at gå på kompromis med dæmpningen.

Ear Pad ørepropperne udmærker sig også ved, at de ikke giver dig den samme fornemmelse af indelukkethed, som de fleste andre ørepropper har. I praksis betyder det, at det bliver langt lettere at tale med folk, når du har ørepropperne i.

Derfor er Ear Pad de bedste ørepropper til musik.


OM SELVE ØREPROPPEN

Selve den del af øreproppen du indsætter i øret - lad os kalde den "juletræet", er fremstillet af et blødt silikonemateriale der ikke irriterer som plastik gør det. Dertil kan du let afmontere "juletræet" fra selve øreproppen, og på den måde gøre det rent - skulle der samle sig snavs i det.

Til Ear Pad øreproperne medfølger der desuden et praktisk lille etui, samt en smart snor til at holde ørepropper samlet. Denne snor gør også, at du kan have ørepropperne hængende om halsen, når du tager dem ud.

Læs mere om Ear Pad ørepropperne her.

Køb udgaven til børn her.
Se også disse varer…

Personer der købte denne købte også: