EarSonics Ear Pad - med to prop-størrelser inkl. i prisen.
Ear Pad fra Earsonics - bedste ørepropper til prisen - CymbalOne.dk Der medfølger en lækker opbevaringsæske til dine Ear Pad. Det akustiske Ear Pad øreprop filter - delt op. Ear Pad snor - følger med gratis Ear Pad Ørepropper

Ear Pad ørepropper til musik

Varenummer: EAR PAD

Pris: 269,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 dage


Produktbeskrivelse

Dette får du med:

  • Ear Pads beskyttende ørepropper med vellydende filter.
  • To størrelser "juletræer" - passer til børn og voksne.
  • Snor til at holde styr på ørepropperne.
  • Lækker opbevaringsæske.

HVORFOR BRUGE ØREPROPPER?

Ørepropper er uundværlige. Især hvis du er musiker, musikelsker, går til koncerter eller tager på festival.

Problemet er bare, at langt de fleste ørepropper ødelægger lytteoplevelse. Resultatet? Du kender det måske selv… Ørepropperne forbliver i lommen. Altså får du ikke beskyttet dine ører.

Men hvorfor er det egentlig så vigtigt med de ørepropper?

Det er det fordi, at høreskader er uoprettelige. Ganske enkelt. Falder du og slår hul på knæet, så heler det igen. Sådan fungerer det bare ikke med din hørelse… desværre.

Heldigvis findes der gode ørepropper. Ørepropper der både beskytter, og samtidig giver dig en rigtig god lytteoplevelse. Ørepropperne kommer fra Frankrig og hedder Ear Pad.

BEDST TIL PRISEN

Det der gør Ear Pad ørepropperne så gode er, at de er udstyret med et ægte akustiske kvalitetsfilter. Og netop filteret er nøglen til den gode lytteoplevelse. For bruger man - som konkurrenterne - en klump plastik med et lille hul i, så giver det bare ikke den samme lytteoplevelse… overhovedet!

Filteret i Ear Pad giver en meget detaljeret lydgengivelse, dog stadig uden at gå på kompromis med dæmpningen.

Ear Pad ørepropperne udmærker sig også ved, at de ikke giver dig den samme fornemmelse af indelukkethed, som de fleste andre ørepropper har. I praksis betyder det, at det bliver langt lettere at tale med folk, når du har ørepropperne i.

Derfor er Ear Pad de bedste ørepropper til musik.

OM EAR PAD

Den del af øreproppen du indsætter i øret - lad os kalde den "juletræet" - er fremstillet af et blødt silikonemateriale, der ikke irriterer som plastik f.eks. gør det.

Dertil kan du let afmontere "juletræet" fra selve øreproppen. Hvad enten det er for at rengøre det, eller for at skifte til de mindre af slagsen - beregnet til børn -som du også får med i prisen.

Til Ear Pad øreproperne medfølger der desuden en lækker æske, samt en smart snor til at holde ørepropper samlet. Denne snor gør også, at du kan have ørepropperne hængende om halsen, når du tager dem ud.

Ørepropperne dæmper med mellem 10dB (125 hz) og 25dB (4000 hz). Dæmpningskurven er indrettet så den arbejder sammen med ørets narturlige behandling "loudness" funktion.

Læs mere om Ear Pad ørepropperne her.
Se også disse varer…

Personer der købte denne købte også: