Unikke bækkenvideoer Fri fragt over 500 kr. 1-3 dages leveringstid 14 dages fuld returret Support:: Tlf. 26 810 910
Ear Pad med snor - følger med gratisEar Pad - der medfølger små juletræer til børnEar Pad fra Earsonics - bedste ørepropper til prisen - CymbalOne.dkEarSonics Ear Pad - med to prop-størrelser inkl. i prisen.Der medfølger en lækker opbevaringsæske til dine Ear Pad.Det akustiske Ear Pad øreprop filter - delt op.Ear Pad Ørepropper

Ear Pad ørepropper til musik

Varenr. EAR PAD
DKK 269,00

Hvorfor er Ear Pad bedst?

Det der gør netop Ear Pad ørepropperne så gode er, at de er udstyret med et ægte akustisk lydfilter.

Netop filteret her er nøglen til den gode lytteoplevelse. Bruger man - som konkurrenterne - bare en klump plastik med et lille hul i, så giver det altså ikke den samme gode lytteoplevelse. Filteret i Ear Pad giver dig en detaljeret og lækker lytteoplevelse, uden at gå på kompromis med dæmpningen.

Børn- og voksenpropper er med i prisen

Når du køber et sæt Ear Pad, så får du to "juletræer" med i pakken. De fabriksmonterede er til voksne, men der medfølger også et sæt lidt mindre "juletræer" til børn - eller evt. voksne med små øregange.

Nemt at tale med ørepropperne i

Ear Pad ørepropperne udmærker sig også ved, at de ikke giver dig den samme fornemmelse af indelukkethed, som de fleste andre ørepropper har. I praksis betyder det, at det bliver langt lettere at tale med folk, når du har ørepropperne i.

Ear Pad er næsten usynlig

Anden god ting ved Ear Pad, er at de næsten ikke kan ses udefra. Den lille stump der stikker ud af øret er nemlig gennemsigtig, så i prakses ses de ikke.

Lavet af blødt siliconemateriale - ikke plastik

Den del af øreproppen du indsætter i øret - lad os kalde den "juletræet" - er fremstillet af et blødt silikonemateriale der ikke irriterer, som plastik gør det.

Dertil kan du let afmontere "juletræet" fra selve øreproppen. Hvad enten det er for at rengøre det, eller for at skifte til de mindre af slagsen - beregnet til børn - der som sagt er inkluderet i prisen.

Dette indeholder pakken

Ud over at der som sagt er to størrelser "juletræer", så medfølger der også en lækker transportæske med lynlås, samt en smart snor til at holde ørepropper samlet, så de ikke så let bliver væk for dig. Denne snor gør også, at du kan have ørepropperne hængende om halsen når du tager dem ud.

Dæmpning

Ørepropperne dæmper med mellem 10dB (125 hz) og 25dB (4000 hz). Dæmpningskurven er indrettet sådan så den kompenserer for ørets narturlige "loudness" funktion.

Hvorfor bruge ørepropper?

Ørepropper er uundværlige. Især hvis du er musiker, musikelsker, går til koncerter eller tager på festival.

Problemet er bare, at langt de fleste ørepropper ødelægger lytteoplevelse. Resultatet? Du kender det måske selv… Ørepropperne forbliver i lommen.

Men høreskader er uoprettelige. Ganske enkelt. Falder du og slår hul på knæet, så heler det igen. Sådan fungerer det bare ikke med din hørelse… desværre.

Det er derfor det er så vigtigt med gode ørepropper, så du faktisk gider at bruge dem!

Dette får du med

  • Ear Pads beskyttende ørepropper med vellydende filter.
  • To størrelser "juletræer" - passer til børn og voksne.
  • Snor til at holde styr på ørepropperne.
  • Lækker opbevaringsæske.
Unikke bækkenvideoer
Fri fragt over 500 kr.
1-3 dages leveringstid
14 dages fuld returret

Kurven er tom